maandag 23 mei 2011

Bedankt...........

Soms is het ook wel eens leuk om terug te kijken naar de voorbij week en je af te vragen wat je blij gemaakt heeft. Dan verschiet toch je hoeveel dingen er door je hoofd gaan.

Wel dit maakte me allemaal blij :

- Heel onverwacht was mijn wagen gepoetst door Koen, heerlijk is dat, ik rijd weer blinkend door Lummen.

- Bloemetjes die ik kreeg uit onverwachte hoek, op een moment dat ik er echt kon gebruiken, bedankt  lieve dames, het was een prachtig bloemstuk.
En wit, altijd goed!


                                 

- Onverwacht een lekkere reep chocola, 2 keer plezant, de chocola en hetgeen op de verpakking staat, ook hiervoor weer dikke dank u wel.


- Veel bezoekers op de Kunstmarkt in Leopoldsburg, veel bekende gezichten en mijn vriendin Nicky die me is komen helpen, al vindt ze helpen te groot uitgedrukt. Volgens haar heeft ze alleen maar geholpen met het opeten van de koekjes. Moet ook gebeuren he!
Het was alleszins een fijne dag!- Mijnen tijger, Bud, gewoon maar door er te zijn en door me op tijd en stond te laten lachen!
Het is een schatje maar oh zo eigenwijs!- Een leuke workshop bij Wolters-Kluwer in Mechelen, heel enthousiaste dames, nu hebben ze ringen voor elke dag van de week een andere.
Het was zoals steeds weer genieten ginder, maar ook zoals steeds heel warm, haha!


- Zo veel cursisten die me altijd paf doen staan door zoveel nieuwe ideeen en die verdorie heel goed bezig zijn, daar ben ik serieus fier op, bedankt allemaal, ik zie jullie graag komen........

- En natuurlijk nog mijn moeder die de catering verzorgt tijdens een hele dag workshop, zonder haar zou het hier maar magerkes zijn qua eten, bedankt moeke.......blije gezichten rond de tafel hebben, doet zo deugd!!!

- En leuke mails en reactie's, daar zonder zou het leven maar saai zijn!!!

Ik mag dus echt zeggen, ik ben een blije vrouw....( maar niet altijd hoor, haha )

Fijne dag allemaal!!!!!!!!!!

3 opmerkingen:

 1. Je zult het allemaal dubbel en dik verdiend hebben, daar ben ik van overtuigd !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ik niet dichterbij je woon.Dan zouden we elkaar vast kunnen inspireren tot een hoger level. Ik zou gek worden van je super zilverwerk. Mooi hoe je schrijft over cursisten die je inspireren. Dat es nog es gaaf. Maar ik ben al blij genoeg met jou volgen en je reactie's. Ik hou van zelfstandige creatieve & HUMORRIJKE vrouwen. Mooie week toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee maar, je was in Mechelen en dan nog vlakbij mij thuis... Wat had ik je graag in levende lijve ontmoet.

  'n Fijne dag nog daar!

  BeantwoordenVerwijderen